Beks Assurantiën. Waar wij voor staan.

Beks Assurantiën is het adres voor uw financiële zaken. Persoonlijk contact, de tijd nemen en kennis hebben van zaken. Dat vinden wij belangrijk.

Beks Assurantiën behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Dit begint op het moment van het aangaan van de verzekering. Wij onderzoeken dan welke financiële instelling voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan behartigen wij uw belangen.

De adviseurs van Beks Assurantiën hebben veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

  • Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen

  • Wij verzorgen voor u bij schade voor een vlotte en adequate schadeafwikkeling

  • Wij houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren

  • Wij geven u persoonlijk aandacht. Bij ons bent u nog een klant en geen nummer

Het Team

Bert Beks

Directeur Assurantiekantoor en RegioBank

Tel: 050-3022191

E-mail:

b.beks@beksgroep.nl

Albert Venema

Hoofd Binnendienst / Financiële Administratie

Tel: 050-3022191

E-mail:

a.venema@beksgroep.nl

Annemiek Perdok

Medewerker Hypotheken

Tel: 050-3022191

E-mail:

a.perdok@beksgroep.nl

Annemiek is afwezig op woensdag

Erik Blok

Buitendienst en RegioBank / Schadebehandeling

Tel: 050-3022191

E-mail:

e.blok@beksgroep.nl

Martine Beks-Kalksma

Binnendienst Verzekeringen en RegioBank / Verwerken Hypotheekdossiers

Tel: 050-3022191

E-mail:

m.beks@beksgroep.nl

Martine is afwezig op woensdagmiddag

Marlies Souman

Management Assistent / Medewerker Hypotheken

Tel: 050-3022191

E-mail:

m.souman@beksgroep.nl

Marlies is afwezig op vrijdag

Frans Herbrink

Hypotheek adviseur

Tel: 050-3022191

E-mail:

f.herbrink@beksgroep.nl

Ik ben Martine Beks-Kalksma, geboren in Nijmegen en in 1978 verhuisd naar het mooie Groninger land. Als (directie-)secretaresse heb ik bij diverse bedrijven in Delfzijl gewerkt. In 1994 ben ik toegetreden in dit prachtige familiebedrijf, dat al sinds 1926 bestaat.
In mijn vrije tijd ben ik graag op het water of op het hockeyveld.

Mocht u met ons kantoor bellen dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik sta ik u graag te woord!

MartineBinnendienst Verzekeringen en RegioBank / Verwerken Hypotheekdossiers

Mijn naam is Annemiek Perdok en ik werk sinds september 2015 bij Beks Assurantiën als binnendienst medewerker hypotheken. Met plezier doe ik de afwikkeling van uw hypotheekaanvraag en hou daarbij de tijdlijnen goed voor u in de gaten. Mijn motto: Zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Daarnaast ben ik uw eerste aanspreekpunt. Heeft u vragen over uw hypotheek? Bel of mail mij en ik zoek het voor u uit. Ik ben dagelijks tot 15.00 uur bereikbaar, behalve op woensdag.

Mag ik u binnenkort begroeten?

AnnemiekMederwerker hypotheken

Ik ben sinds 2006 werkzaam bij Beks Assurantiën. Als adviseur verzekeringen en bankzaken komt u mij binnen en buiten kantoor tegen. En kijk niet raar op als u mij buiten kantoortijden in het dorp tegenkomt, want ik woon op een steenworp afstand van kantoor.

U kunt bij mij terecht voor al uw bankzaken en adviseer u graag over uw verzekeringen. Heeft u schade? Ook dan kunt u bij mij terecht. Tot ziens!

ErikBuitendienst en RegioBank / Schadebehandeling

Sinds augustus 2015 werk ik met veel plezier bij Beks Assurantiën te Ten Boer. Na een aantal jaren bij een groot landelijk verzekeringskantoor te hebben gewerkt is het fijn om nu werkzaam te zijn bij een kantoor in de regio waarbij persoonlijk contact voorop staat. Graag zet ik mij in om u behulpzaam te zijn op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. De andere dagen zorg ik voor mijn gezin en ben ik bezig met huishoudelijke beslommeringen. De tijd die dan nog over is besteed ik graag aan wandelen, fietsen, tuinieren en ander bezigheden.

MarliesManagement Assistent / Medewerker Hypotheken

Ik ben 20 jaar werkzaam in dit mooie vak bij Beks Assurantiën. Als Senior Adviseur kunt u bij mij terecht voor al uw levensverzekeringen, hypotheek vraagstukken en uw bankzaken.

Daarnaast verzorg ik de administratie van ons bedrijf.

Ik zie u graag op ons kantoor.

AlbertHoofd Binnendienst / Financiële Administratie