Zelfstandig Adviseur van RegioBank

Wilt u ook een bank waar u altijd even kunt binnenlopen en welkom bent? Welkom bij Beks groep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, voor een betaalrekening, internetbankieren, lenen, sparen of beleggen.

Beks groep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, zit niet voor niets in Ten Boer. Wij kiezen bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U wordt geholpen door een lokale Zelfstandig Adviseur. Die weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. We nemen de tijd voor u. Gewoon, een goed gesprek met een kop koffie. Op deze manier kunnen we u echt advies op maat geven.

Alles onder één dak
U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen en uw hypotheek. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren app.

Begrijpelijke oplossingen voor betalen, sparen, alles
Wij brengen uw financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat u goede keuzes maakt en een goed gevoel heeft over uw geldzaken. Daar staan wij voor.

Modern en klassiek bankieren
Bij ons heeft u nog keuzevrijheid en kunt u bankieren zoals u dat wilt. Bij ons hoeft u niet verplicht te gaan internet bankieren. Dankzij onze kasfunctie heeft u direct toegang tot uw geld en kunt u geld opnemen en storten aan onze balie. En kinderen kunnen bij ons nog gewoon terecht met hun spaarpotje. Daarnaast kunt u bij ons online bankieren. Met de RegioBank app heeft u altijd en overal toegang tot uw rekening via uw smartphone of tablet. Steeds meer bankkantoren verdwijnen in Nederland. Vooral in dorpen en kleinere steden. Terwijl iedereen een bank in de buurt verdient. Beks groep, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, is de enige bank in de gemeente Ten Boer. En wij blijven!

Overstappen moeilijk?

Welnee! Met de gratis overstapservice van de RegioBank wordt uw betalingsverkeer automatisch overgezet. Wij geven uw nieuwe rekeningnummer door aan bedrijven en organisaties die via een incasso geld van uw oude rekening afschrijven. Daar hoeft u dus niets voor te doen.